KIRŞEHİR / KAMAN - ÇAĞIRKAN HACI MEŞHUDE YILMAZ İMAM HATİP ORTAOKULU

Kutlu Doğum Haftası

Mrt

Bizim için öğrencilerimizin sadece akademik başarısı değil, psikomotor ve bilişsel gelişimleri de önemlidir.  Bu sebeple akıl oyunları turnuvası düzenlenmiştir.

Mrt

Öğrencilerimiz bizim için eğitimin merkezidir anlayışıyla öğrencilerimizin görüşlerini rahatça ifade edebilmeleri amacıyla okulumuzda dilek kutusu oluşturduk.

Mrt

Bilişim Teknolojileri dersi öğretmeni ve Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmeni tarafından "Bilgisayar Destekli Çizim" programı tanıtıldı.

Mrt

Öğrencilerimizin İslam Ülkelerini daha iyi tanımaları amacıyla okulumuzda İslam Dünyası panosu hazırlandı.

Mrt

Okulumuzda, dinimizin kaynakları olan Kur´an-ı Kerim ayetleri ve hadislerle ilgili köşe oluşturulmuştur. Her hafta yeni bir ayet ve yeni bir hadis yazılacaktır.